Havearbejde 2018-11-19T17:45:52+00:00

Havearbejde

At holde orden i haven kan være en stor og omstændelig opgave, så lad derfor Susan’s Hjemme- og erhvervsservice om det. Vi tilbyder fuld haveservice med en bred vifte af forskellige opgaver, og går altid i gang med et smil. Du skal blot fortælle os hvad du vil have lavet, og vi vil gøre vores allerbedste.

Haveoprydning

Gennem året kan der samle sig en del haveaffald rundt omkring i haven. Så skal du have fjernet visne blade, knækkede grene, døde blomster og buske eller andet, kommer vi og gør det for dig. Herefter sørger vi selvfølgelig også for bortskaffelse af dit haveaffald.

Lugning

Er dine bede eller fliser plaget af ukrudt, så kald blot efter os. Vi stopper ikke før den sidste mælkebøtte eller skvalderkål er blevet rykket op af jorden, og du står tilbage med et flot ukrudtsfri resultat.

Græsslåning

Det kan være svært at nå alting i en travl hverdag, og græsslåning kan være en af disse ting der måske ikke kan nås. Du kan eventuelt kombinere en græsslåning med en eller flere af de andre havearbejdsopgaver, og slå flere fluer med et smæk.

Plantning

Trænger haven til nye planter eller et farverigt pift her og der med nogle blomster, kan vi sørge for plantning eller såning af disse.

Har du brug for anden hjælp til haven, uanset om du befinder dig i Viborg eller Aalestrup, kan vi også kigge på det!