Rengøring 2018-10-25T13:21:36+00:00

Rengøring

Hos Susan’s Hjemme- og erhvervsservice tager vi imod store som små rengøringsopgaver. Det gælder om du blot skal have hjælp til forårsrengøringen, eller om det er hele virksomheden der skal have den store tur. Vi forhandler kun gode tilbud, og efterlader en grundig rengøring hvad enten vi er i Aalestrup eller Viborg.

Privatrengøring

En travl hverdag kan sommetider godt gå ud over huset. Der er måske ikke lige tid til at få støvsuget og tørret støv af, og gulvet trænger til at blive vasket. Her kan vi komme ind i billedet og hjælpe med at gøre livet lidt lettere og hjemmet lidt renere.

Erhvervsrengøring

Man tilbringer en del tid på sin arbejdsplads, og dermed er indeklimaet her også vigtigt. Hvad enten I er en mindre eller lidt større virksomhed rykker vi ud med kost og spand, moppe og klud og hjælper jer med at opretholde en sund og ren arbejdsatmosfære.

Rengøring efter håndværkere

Håndværkere kan godt efterlade lidt af et rod med savsmuld, gips og støv over det hele. Gør det nemmere for dig selv, og lad os om at gøre rent. Vi kommer ind i alle hjørner og kroge og fjerner alle tegn efter håndværkerne. Du bliver blot overdraget et dejligt og rent hjem.

Miljøvenlig rengøring

Vi er meget bevidste om grønne rengøringsprodukter. Vores rengøringsservice bruger derfor kun miljøvenlige produkter så du ikke behøver bekymre dig om dit rene hjem eller virksomhed, kommer til at gå ud over miljøet og naturen.

Har du en anden rengøringsopgave, kigger vi selvfølgelig også på det!