Miljøvenlig rengøring 2019-03-15T11:11:18+00:00

Susans Erhvervsrengøring – Miljøvenlig rengøring i Viborg

Hos Susan’s Hjemme- og erhvervsservice tager vi imod store som små rengøringsopgaver i og omkring Viborg. Vi har altid fokus på at vores rengøring er miljøvenlig rengøring. Det er uanset om du blot skal have hjælp til forårsrengøringen, eller om hele virksomheden skal have en fast rengøringsaftale på plads. Vi forhandler kun gode tilbud med gode miljøvenlige produkter, og efterlader en grundig rengøring.

Miljøvenlig rengøring til private i Viborg

Kender du det? – Du vil måske gerne have et rent hjem? Men en travl hverdag kan sommetider gå ud over huset. Nogle gange er der simpelthen ikke tid til at få støvsuget og tørret støv af, og gulvet trænger til at blive vasket. Susans Erhvervsrengøring hjælper dig med at gøre livet lidt lettere og hjemmet lidt renere. Alt sammen med miljøvenlig rengøring.

Miljøvenlig rengøring til erhverv i Viborg

Vi har alle hørt det før – Indeklimaet på arbejdspladsen er vigtig. Præcis ligesom ens eget hjem, tilbringer de fleste af os megen tid på vores arbejdsplads. Hvad enten I er en mindre eller lidt større virksomhed rykker vi ud med kost og spand, moppe og klud og hjælper jer med at opretholde en sund og ren arbejdsatmosfære.

Miljøvenlig rengøring

Vi er meget bevidste om grønne rengøringsprodukter. Vores rengøringsservice bruger derfor kun miljøvenlige produkter så du ikke behøver bekymre dig om dit rene hjem eller virksomhed, kommer til at gå ud over miljøet og naturen.

Har du en anden rengøringsopgave, kigger vi selvfølgelig også på det!

Kontakt os for en pris på vores miljøvenlige rengøring i Viborg!

Susan’s Hjemme og Erhvervsservice
Altid miljøvenlig rengøring

CVR nr. 18111772

Mobil: 20 11 77 35
Tlf: 86 69 77 00

susanne@susanserhvervsservice.dk

miljøvenlig rengøring