Rengøring i Viborg 2019-02-14T10:15:17+00:00

Privatrengøring og erhvervsrengøring i Viborg

Er du på udkig efter nogen til at varetage din rengøring i Viborg? Der kan være mange gode grunde til, at man ikke selv kan varetage sin rengøring. Du har måske en travl hverdag eller er af andre årsager forhindret i at nå rengøringen. Dette gælder eksempelvis særligt virksomheder i Viborg, som har behov for Susans Hjemme- og erhvervsservice´s hjælp til jævnlig rengøring. Vores priser for rengøring i 8800 Viborg er i den lave ende sammenlignet med andre udbydere og vi er altid klar med et godt tilbud på din rengøring i Viborg.

Rengøring med god samvittighed

Du kan trygt lade os varetage din rengøring i Viborg, vores mål er at kunne tilbyde dig rengøring med god samvittighed. Hvad vil det sige? Det betyder sådan set, at de rengøringsmidler som vi benytter, er miljøvenlige. Og det vil de altid være! Vi har nemlig ingen interesse i at påføre miljøet skader på bekostning af en højere indtjening.

Vi tilbyder disse typer rengøring i Viborg:

  • Rengøring af private lejligheder i Viborg
  • Rengøring af private boliger i Viborg
  • Rengøring af kontorlokaler for virksomheder i Viborg
  • Grundig rengøring af forretninger og butikker i Viborg
  • Rengøring efter håndværkerbesøg
  • Altid miljøvenlig rengøring!

Har du en anden rengøringsopgave i Viborg eller omegn, kigger vi selvfølgelig også på det! 

Hvorfor vælge os til din rengøring i Viborg?

Du bør vælge os til at udføre din rengøring i Viborg, hvis du har et ønske om at få udført din rengøringsopgave professionelt og til punkt og prikke. Vi udfører aldrig en rengøringsopgave halvt. Hvis du vælger os til din rengøring i Viborg, så er du garanteret den bedst mulige service og vigtigst af alt, så har du garanti for at rengøringen enten lever op til eller overstiger dine forventninger.

Billig rengøring i Viborg

Vi forsøger at tilbyde dig billig rengøring i Viborg, men at vi tilbyder billig rengøring kommer ikke til at betyde dårligere kvalitet for dig. Tværtimod. Vi gør vores bedste for at kunne tilbyde dig den billigste rengøring i Viborg, samtidig med at du får den bedste kvalitet.

Kontakt os for en pris på rengøring i Viborg!

Susan’s Hjemme og Erhvervsservice

CVR nr. 18111772

Mobil: 20 11 77 35
Tlf: 86 69 77 00

susanne@susanserhvervsservice.dk

rengøring viborg privatrengøring viborg