Malerarbejde

Nogen gange så har tingene brug for en omgang maling, da maling ofte kan give nyt liv til ellers trætte og kedelige overflader. Står du og har brug for en kyndig malerpensel og et effektivt stykke malerarbejde, skal du blot kontakte Susan’s Hjemme- og erhvervsservice. Vores malerservice omfatter en bred variation af maleropgaver.

Ny farve på væggene?

Er det ved at være tid til en ny farve på væggene, sørger vi for at det bliver gjort ordentligt. Vi er dedikerede til miljørigtige kvalitetsprodukter, også inden for valg af maling. Her kan enten vi eller du sørge for anskaffelse af maling, men du kan roligt lade os om at få malingen på væggene.

Maling af lejlighed til udflytning

Står du til at skulle flytte ud af din lejlighed, er vi der til at hjælpe med malerrullen. Vores pålidelige malerarbejde lever op til de strenge krav som godt kan sættes af boligforeningerne, så du ikke skal bekymre dig om ommaling.

Udendørs malerarbejde

Udover indendørs malerarbejder, tilbyder vi også udendørs malerarbejde. Det kan være stakittet eller hegnet er falmet lidt i farven, eller måske har du netop købt et nyt hegn der skal males eller træ som skal behandles. Ligegyldigt hvad, så kan vi male det for dig!

Har du andet der skal males, kan vi sagtens kigge på det.