Profil

Om Susan’s Erhvervsservice

Jeg hedder Susanne Dalsgaard Nielsen. Jeg valgte for 28 år siden at starte mit eget hjemme- og erhvervsservicefirma, og i den tid har det udviklet sig til et stabilt og velrenommeret firma med ansvarlige og dygtige medarbejdere.

Mit arbejde betyder meget for mig, det er vigtigt for mig at mine kunder får en god oplevelse hver gang, og derfor bruger jeg tid på en for-samtale hvor jeg kan lære netop jer at kende, og få indblik i jeres behov og forventninger. Vi vægter ærlighed og indgåede aftaler meget højt. Vælger du os får du tryghed og kvalitet. Vi er kvalitetsbevidste i udførelse af vores arbejde, du får en stabil samarbejdspartner.

Et grønt firma

Vi benytter udelukkende økonomiske og miljørigtige midler som skåner vores natur. Vi er dermed et grønt firma som sætter miljøet i fokus.

Vi tilbyder inviduelle tilpassede rengøringsløsninger til private hjem og Erhverv. Som supplement til rengøring tilbyder vi en bred vifte af ekstra opgaver, som blandt andet havearbejde og vinduespolering. Under fanen arbejdsopgaver kan også ses andre eksempler på opgaver der eventuelt kunne være relevante for jer.

Ring eller mail – så finder vi en løsning og en pris på netop jeres opgave.